PROGRAMMERING (BETA)

Voor welke dag wil je de programmering bekijken?

Kies hieronder een dag.


Wat betekent beta?

Beta betekent dat deze pagina nog in ontwikkeling is. Dat betekent dat sommige onderdelen nog fouten kunnen bevatten en dat niet alles zo strak is zoals je van Jordi FM gewend bent. Ook kunnen er verkeerde doorverwijzingen gegeven worden. Het wordt afgeraden om met langzamere computers, tablets of smartphones deze pagina's te bezoeken. De site van Jordi FM is echter niet in staat om blijvende schade toe te brengen aan je (mobiele) apparaat.

Disclaimer: deze programmering is onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle programma's

Dit is Jordi

Ben je eindelijk klaar voor vandaag? Zet dan de radio aan voor een overzicht van het nieuws van deze dag. In Dit is Jordi hoor je de headlines uit het nieuws, afgewisseld met lekker veel nieuwe (alternatieve) muziek. Maar: de avond is van jou. Laat maar weten wat je wil horen, in Dit is Jordi kan alles.DriveTime

Het einde van je werkdag. Lekker de auto in en op naar huis. Alleen jammer van die ene file op de A2 die weer een uurtje duurt. Op Jordi FM wordt die file opeens een stuk draaglijker. In DriveTime wordt je bijgehouden van het laatste nieuws en verkeer, hoor je alle radiobloopers in De Radio Draait Door en wordt je humeur nog beter met de Feel Good Plaat. Straks wordt die file nog leuk!

NonStopJordi

Weekend! Maar zelfs in het weekend heb je het druk genoeg. Auto wassen, boodschappen doen, kinderen naar de voetbalwedstrijd. Wat een planning! Gelukkig hoor je op Jordi FM lekkere muziek om al je werkzaamheden snel af te ronden. He, is die planning nu al voorbij?