LIVE

Volg ons op de socials om op de hoogte te blijven van nieuwe uitzendingen van Jordi FM.

Hoe kan ik luisteren naar Jordi FM?

LIVEBLOG

Nog één nachtje slapen, en dan is het carnaval! Diehard carnavalsvierders beginnen echter al dagen van tevoren met feestvieren, dus daarom hebben we de perfecte soundtrack voor je quarantainefeestje. Check hierr de alternatieve Jordi FM Carnaval Pre-Party, die we afgelopen donderdag uitzonden. Drie kwartier (plus een beetje) gegarandeerd feest!

We besteden vanavond dus extra veel aandacht aan carnaval 2021, maar daarnaast is de Jordi FM avondshow ook gewoon los! Wil je iets kwijt na deze koude donderdag 11 februari? Laat maar weten!

Carnaval 2021 is anders dan dat we gewend zijn. We zingen dit jaar niet met z'n allen mee met Snollebollekes en Lamme Frans in een overvol café, maar we zullen carnaval moeten vieren met een select groepje of je eigen huishouden. Gelukkig is er een manier om alsnog een beetje in de stemming te komen: de alternatieve Jordi FM Carnaval Pre-Party!...

Over precies één week is het alweer carnaval! Normaal zijn we daar heel blij mee, maar dit jaar past de term weemoedig waarschijnlijk beter bij de huidige situatie. Gelukkig kun je carnaval toch nog 'n beetje in huis halen, met de Jordi FM carnavals-playlist!

De op twee na beste DJ van de wereld én ons eigen Neerlands trots Martin Garrix kwam vandaag met een nieuwe plaat! En hij heeft daarvoor de hulp ingeroepen van de Zweedse Tove Lo.

Soms heb je van die artiesten die iets mysterieus hebben in de muziek die ze maken. Tame Impala is 'n goed voorbeeld, of The Blaze (vooral bekend van Territory). Vandaag kunnen we een nieuwe artiest aan dat rijtje toevoegen: SAULT!

In 2018 hoorde we nog wat van het duo, maar verder bleef het angstvallig stil rondom het duo Silk City. Tot nu, want afgelopen vrijdag kwamen ze met 'n nieuwe plaat. En ze hebben niet de minste artiest gevraagd om de vocals voor haar rekening te nemen!

Wat was 't een mooie dag gisteren, he? Heb je iets gemist of wil je gewoon de hele uitzending terugluisteren? Dat kan allemaal via onze uitzending gemist dienst.

Over een paar dagen nemen we EIN-DE-LIJK afscheid van 2020. Het was het jaar van de Brexit, een nieuwe Amerikaanse president, maar vooral het jaar van de corona-pandemie. Bepaald geen rustig jaartje, dus. Toch heb ik traditiegetrouw geprobeerd om dit jaar samen te vatten in een kwartiertje.

We zijn begonnen met de Jordi FM Best of 2020. In de komende vier uur hoor je de veertig beste tracks van 2020 voorbij komen. Kun je niet de hele uitzending luisteren? Geen probleem! De lijst wordt realtime geüpdatet op de site en na afloop kun je de hele uitzending terugluisteren via onze gemist-dienst.

Vlak voor de Kerst van 1995 kwam de musical-band OMC met hun debuutsingle genaamd 'How Bizarre'. De track behaalde de hitlijsten in verschillende landen en zelfs ruim 25 jaar later doet 'ie 't nog goed! Dat heeft alles te maken met, hoe kan het ook anders, het sociale-mediaplatform TikTok. Bekijk een paar voorbeelden daarvan hierrr: