JORDI FM LIVE

Download de app om op de hoogte te blijven van nieuwe uitzendingen van Jordi FM.

Hoe kan ik luisteren naar Jordi FM?

Liveblog Jordi FM

Heb je de weersverwachtingen voor de komende week al gezien? Op basis daarvan is het misschien beter om je winterslaap nu al te beginnen. Gelukkig komt Douwe Bob met het perfecte medicijn: zomerse muziek!

Tijd voor een nieuwe naam op je radio! De Britse singer-songwriter Freya Ridings weet met 'Castles' namelijk de Jordi FM Vijf Sterren Track te pakken. Deze week hoor je 'm dus extra vaak voorbijkomen!

Soms heb je al heel snel door dat iets gewoon gaat scoren. Dit is bij Hailee Steinfeld bijvoorbeeld het geval, want met haar nieuwe track 'Afterlife' heeft ze meteen de Jordi FM Megahit te pakken!

Tiësto houdt wel van jongere dames. Naast een ruim tien jaar jongere vriendin maakt 'ie nu ook muziek met een dame die ruim 15 jaar jonger is dan hij. Of dat iets te maken heeft met de track? Nee, zeker niet! God is A Dancer is namelijk weer precies zoals we van Mabel gewend zijn en daarom heeft 'ie deze week de megahit te pakken!...

Daar is 'ie dan! Haar kindje, zoals Naaz het zelf noemt. 'damage :(' vertelt een persoonlijker verhaal dan ooit tevoren van de zangeres. Naast alle vrolijke pop tunes heeft iedereen soms een melancholisch en verdrietig liedje nodig. Deze mooie track is deze week daarom de Jordi FM Vijf Sterren Track.

PARTY TIME!

18-09-2019 09:29

Het is een belangrijke dag vandaag, want Jordi FM is jarig! Vandaag bestaan we officieel acht jaar. Tijd voor een feestje, toch?

Langzaam maar zeker gaan we weer richting de donkere en natte dagen. Gaan artiesten dan alleen nog maar deprimerende tracks uitbrengen? Nee, zeker niet! Kraantje Pappie komt deze week met 'n lekkere nazomertrack en die is zó goed, dat je 'm deze hele week als Jordi FM Megahit hoort.

ATTENTION! Er is eindelijk weer nieuw werk van Green Day! Na ruim drie jaar afwezigheid komt de Amerikaanse band weer met nieuw werk en dat is precies zoals we van ze gewend zijn: snoeiharde gitaren. Father of All is zó lekker, dat 'ie deze week de Vijf Sterren Track te pakken heeft.

Vorige week had een van de grootste festivalartiesten de megahit te pakken. Deze week wordt het stokje moeiteloos overgegeven aan een andere grote bands: Imagine Dragons. Deze Britse band heeft deze week de megahit te pakken met 'Birds'.

Vraag de kenners naar een opkomende band en ze zullen ongetwijfeld The 1975 in hun lijstje hebben staan. Na twee succesvolle albums brengen ze nu een nieuwe track uit: Love It If We Made It. Deze negatieve track met een positief randje is deze week de Vijf Sterren Track.

Over iets minder dan twee uurtjes begint de allereerste uitzending van de Jordi FM Festivalzomer. Schakel vanaf 18:00 uur in om niets te missen. We trappen meteen goed af met een Britse band die net met een gloedjenieuw album zijn gekomen. Weet jij wie 't is? #festivalzomer

Dat we Chris Brown erbij vermelden bij de aankondiging van de zomertoppers heeft een reden. Zonder hem zou deze track namelijk nooit het succes behaald hebben dat 'ie nu heeft gehad! En door zijn stem klinkt de track ook meteen een stuk zomerser, trouwens. #zomer #gehoordindeshow