LIVE

Volg ons op de socials om op de hoogte te blijven van nieuwe uitzendingen van Jordi FM.

Hoe kan ik luisteren naar Jordi FM?

LIVEBLOG

We draaiden net 'Vacation' van Dirty Heads in de show, dus dat betekent dat we het eens even over de aanstaande zomervakantie moeten hebben. Want welk land kun je deze zomer nou eigenlijk veilig en zonder quarantaine-verplichting bezoeken? We maakten ff 'n overzichtje in de uitzending! #gehoordindeshow

Olivia Rodrigo timmert hard aan de weg. Begin dit jaar deed ze 't erg goed met Drivers License, en met good 4u gaat ze nu ook erg lekker in de hitlijsten. Een bijkomend effect van succesvolle tracks, is dat er ook steeds meer fans komen. In het geval van Olivia zijn die fans nogal jong, actief enneh..... intens. Dat blijkt...

Er is genoeg nieuwe muziek om aan je voor te stellen op Jordi FM. Zo heeft Twenty One Pilots net een nieuwe plaat en Maroon 5 kwam afgelopen week zelfs met een compleet nieuw album. Toch is de plaat die we vandaag aan je voorstellen wat anders dan anders. Het is afkomstig van twee Schotse producers die al een aantal...

Nog drie dagen en dan zeggen we ook in Nederland vaarwel tegen de meeste corona-maatregelen. Evenementen zijn weer toegestaan, nachtclubs en discotheken mogen hun deuren openen en restaurants hebben geen vaste eindtijd meer. En hoewel we berichten over corona allemaal beu zijn, is dat toch wel even 'n momentje.

Nog één nachtje slapen, en dan is het carnaval! Diehard carnavalsvierders beginnen echter al dagen van tevoren met feestvieren, dus daarom hebben we de perfecte soundtrack voor je quarantainefeestje. Check hierr de alternatieve Jordi FM Carnaval Pre-Party, die we afgelopen donderdag uitzonden. Drie kwartier (plus een beetje) gegarandeerd feest!

We besteden vanavond dus extra veel aandacht aan carnaval 2021, maar daarnaast is de Jordi FM avondshow ook gewoon los! Wil je iets kwijt na deze koude donderdag 11 februari? Laat maar weten!

Carnaval 2021 is anders dan dat we gewend zijn. We zingen dit jaar niet met z'n allen mee met Snollebollekes en Lamme Frans in een overvol café, maar we zullen carnaval moeten vieren met een select groepje of je eigen huishouden. Gelukkig is er een manier om alsnog een beetje in de stemming te komen: de alternatieve Jordi FM Carnaval Pre-Party!...

Over precies één week is het alweer carnaval! Normaal zijn we daar heel blij mee, maar dit jaar past de term weemoedig waarschijnlijk beter bij de huidige situatie. Gelukkig kun je carnaval toch nog 'n beetje in huis halen, met de Jordi FM carnavals-playlist!

De op twee na beste DJ van de wereld én ons eigen Neerlands trots Martin Garrix kwam vandaag met een nieuwe plaat! En hij heeft daarvoor de hulp ingeroepen van de Zweedse Tove Lo.

Soms heb je van die artiesten die iets mysterieus hebben in de muziek die ze maken. Tame Impala is 'n goed voorbeeld, of The Blaze (vooral bekend van Territory). Vandaag kunnen we een nieuwe artiest aan dat rijtje toevoegen: SAULT!

In 2018 hoorde we nog wat van het duo, maar verder bleef het angstvallig stil rondom het duo Silk City. Tot nu, want afgelopen vrijdag kwamen ze met 'n nieuwe plaat. En ze hebben niet de minste artiest gevraagd om de vocals voor haar rekening te nemen!

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin