Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

05-02-2021

De op twee na beste DJ van de wereld én ons eigen Neerlands trots Martin Garrix kwam vandaag met een nieuwe plaat! En hij heeft daarvoor de hulp ingeroepen van de Zweedse Tove Lo.

EERDER WERK

Martin Garrix heeft zeker niets te klagen. Hij kan weliswaar niet optreden, maar hij blijft toch stevig doorvuren met nieuwe muziek. Het afgelopen jaar hoorden we onder andere 'Drown' en 'Higher Ground' (in samenwerking met John Martin) van 'm.

STAY HIGH

Hoe anders ligt dat bij Elva Nilson, de artiestennaam van Tove Lo. In 2014 brak ze wereldwijd door met haar track 'Habits', en de Habits-remix daarvan (genaamd 'Stay High') deed 't nog veel beter. Over het algemeen ging het daarna redelijk met haar carrière, maar de streaming-cijfers van die track heeft ze daarna nooit meer gehaald.

REVANCHE

Het zou dus mooi zijn als 't haar bijna zeven jaar na dato weer lukt om 'n flinke hit te scoren. Op 'Pressure' horen we een kleine overeenkomst met Stay High, de track waarmee ze wereldwijd bekend werd. Het zou dus mooi zijn als 'Pressure' net zo goed opgevangen wordt door het grote publiek. De eerste stap is in ieder geval gezet, want deze week is Pressure de Jordi FM Megahit!

Deze week is 'Pressure' van Martin Garrix en Tove Lo de Jordi FM Megahit!

Psst. Wil je op de hoogte blijven van alle (nieuwe) muziek die we op Jordi FM draaien? Check dan de playlist op Spotify!

Tekst: Jordi FM

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin