Dit is de nieuwe Jordi FM Vijf Sterren Track

05-02-2021

Soms heb je van die artiesten die iets mysterieus hebben in de muziek die ze maken. Tame Impala is 'n goed voorbeeld, of The Blaze (vooral bekend van Territory). Vandaag kunnen we een nieuwe artiest aan dat rijtje toevoegen: SAULT!

MYSTERIEUS

SAULT is een Britse groep die verschillende stijlen met elkaar proberen te mixen. Binnen de pop- en dancewereld zijn ze daarom een vreemde eend in de bijt, maar daarmee ook ontzettend onderscheidend. Daarnaast lijken de teksten in hun tracks bijna op maat gemaakt voor hedendaagse onderwerpen. Het nummer 'Why We Die, Why We Cry' refereerde aan de Black Lives Matter protesten afgelopen zomer en 'Wildfires' past ontzettend goed bij het opkomende coronavirus begin 2020.

UNTITLED

Vorig najaar kwam de mysterieuze band met een nieuw album, getiteld 'Untitled' (snap je 'm? šŸ˜„). Daarop stond onder andere 'I Just Want To Dance', een track waarbij je na afloop nog even goed moet nadenken wat je nou eigenlijk hebt gehoord. Het nummer bevat veel dancy beats, die uiteindelijk worden gecombineerd met drums. Gelukkig heb je deze week genoeg tijd om eraan te wennen, want ze hebben de Vijf Sterren Track te pakken! 

Tijd om te dansen deze week, want 'I Just Want to Dance' van Sault is deze week de Jordi FM Vijf Sterren Track!

Tekst: Jordi FM // Foto: NPR Music

Ā© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin