Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

29-01-2021

In 2018 hoorde we nog wat van het duo, maar verder bleef het angstvallig stil rondom het duo Silk City. Tot nu, want afgelopen vrijdag kwamen ze met 'n nieuwe plaat. En ze hebben niet de minste artiest gevraagd om de vocals voor haar rekening te nemen!

De naam Silk City zegt je waarschijnlijk niet zoveel, maar bij de namen Diplo en Mark Ronson gaat er hopelijk wel een lichtje branden. Dan hebben we goed nieuws, want Silk City is de artiestennaam van dit duo. Twee jaar geleden kwamen ze voor 't eerst samen met muziek, en ze trapten 'm meteen goed af. Elecricity (samen met Dua Lipa) deed 't namelijk best aardig in de hitlijsten!

NIEUW WERK

Na twee jaar vinden de DJ's het dus wel weer tijd voor nieuw werk. En daarvoor hebben ze meteen de hulp ingeroepen van Ellie Goulding, die 't qua hitnoteringen ook al een aantal jaartjes wat rustiger aan doet. Met 'New Love' proberen beide artiesten weer terug te komen in de frontlinie. De eerste slag hebben ze in ieder geval gewonnen, want ze hebben deze week de Jordi FM Megahit te pakken!

Deze week is de megahit voor Silk City en Ellie Goulding met 'New Love'.

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.