JORDI IN DE AVOND

Jordi in de avond is het weekendavondprogramma van Jordi FM. Het is zaterdagavond en je zit thuis met vrienden. Dan heb je wel zin in een paar lekkere beats uit je speakers, toch? Daar zorgen we op Jordi FM voor.

Wat kun je verwachten?

  • Onvoorspelbare muziek met af en toe een uitstapje naar de jaren 90.
  • Elk uur het nieuws van de NOS.
  • Elk uur het verkeer van de VID.
  • Gericht op jouw feestje.
  • Meer verdieping in de muziek.
  • Ruimte voor feestmuziek en Nederlandse muziek.

Items in de show

  • Afspeellijst rotatie.
  • Keiharde Plaat

Presentatie: Jordi Verwoert / Silke Verwoert

Dagen: zaterdag & zondag

Tijdstip: 19:00-21:00 / 19:00-22:00

Alle uitzendingen

Zaterdagavond, dus tijd voor een feestje. Op Jordi FM zorgen we voor de perfecte warming-up voor je feestje vanavond. Een uurtje lang hoor je de feestknallers voorbij komen. Zo ben je helemaal klaar voor je feestje vanavond. Kunnen we nog vaker feestje zeggen in een alinea?

In deze uitzending hoor je voor het eerst ons nieuwe item 'Thema kwartiertje'. We beginnen lekker rustig, want je hoort een kwartier lang rustige muziek. En dat kan heel erg mooi zijn. ❤️

ALARM, ALARM! Jordi heeft de studio verlaten. Even tegen het nieuw van 19:00 aan was hij opeens weg, waardoor Silke het over moest nemen. Maar toen Jordi vijf minuten later terug kwam, besloot Silke dat het haar ook wel wat leek, zo'n radiozender. Een uurtje lang mocht ze oefenen op Jordi FM, met veel versprekingen, foutjes en rare doorstarts. Ach ja, laten we het maar niet over mijn eerste uitzending in maart hebben. In uur 2 is Jordi er weer gewoon en hij was in een feestelijke stemming. Wat dacht je van Starkoo en Snollebollekes? Maar ook aandacht voor rustige muziek, want Marco Borsato en het altijd prachtige Ed Sheeran sloten deze uitzending af.

Hoe maak je een afterparty van de Jordi FM Festivalzomer het beste? Met de lekkerste festivalknallers natuurlijk! Daarom hoor je in deze uitzending hits van onder andere Chef'Special, Guus Meeuwis en De Jeugd Van Tegenwoordig. Zelfs liedjes die je normaal niet op Jordi FM hoort komen voorbij, want het dak gaat eraf met Snollebollekes en de Lawineboys. Nu maar hopen dat je buren niet thuis zijn.

WEEKEND! En dat vieren we natuurlijk met jou. In deze uitzending draait het weer even echt om de muziek. We gaan samen kijken wat nou echt de weekendklappers zijn. Maar verder blijft het natuurlijk Jordi in de avond, dus de avond is van jou! Zo bieden we een mooi alternatief voor het eeuwig durende programma The Voice Kids.

Spannend, de eerste avondshow vanaf de nieuwe stream! Het is nog proefdraaien, dus nog niet alles gaat helemaal goed (lees: uitzending gaat compleet fout). In deze uitzending veel non-stop, een nieuw logo en voor de rest draait het maar om een ding: de avond is van jou! Laat wat van je horen bij Jordi in de avond.

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin