DRIVETIME

DriveTime is hét programma voor je middag. In dit programma hoor je veel achtergrondinformatie, het laatste nieuws en natuurlijk de lekkerste muziek. Dat, en de vaste items van Jordi FM maken je file net een stukje beter.

Wat kun je verwachten?

  • De laatste showbizz en trending nieuws
  • Elk uur de NOS op 3
  • Elk halfuur verkeer van de VID
  • Om 16:30 en 17:30 de headlines met extra aandacht voor lifestyle.
  • Extra aandacht voor het verkeer.

Items in de show

  • De TV-avond van gisterenavond en vanavond.
  • NOS Headlines
  • De Radio Draait Door.
  • Feel-Good plaat
  • Live @JordiFM

Presentatie: Jordi Verwoert

Dagen: Maandag t/m vrijdag

Tijdstip: 16:00-18:00 / 16:00-19:00

Alle uitzendingen

GOEDEMIDDAAGH! De eerste show van 2018 op Jordi FM. We hebben het natuurlijk even over wat 2018 ons gaat brengen, maar het belangrijkste blijft de muziek. Daarnaast is het weer tijd voor een nieuwe editie voor de Radio Draait Door! Genoeg te beleven dus in de eerste dagen van 2018. Dat belooft wat voor de rest van dit jaar...

WEEKEND! En na een maandje werken is daar dan eindelijk weer een nieuwe uitzending van Jordi FM. In deze uitzending heb ik nog wat nieuwe items voor je, maar vooral veel nieuwe muziek van onder andere ZAYN, Sia en Vinchenzo.

Eindelijk weer op je radio en we hebben iets nieuws. We hebben Jordi FM namelijk een likje verf gegeven; er zijn nieuwe items en spelletjes! Die gaan we natuurlijk meteen even spelen. Dat en nog veel meer hoor je in deze uitzending van DriveTime.

Daar zijn we weer! Aan het begin van je vakantie of moet je juist weer aan de slag? Het maakt allemaal niet uit, want Jordi FM is er weer bij met voor ieder wat wils. Wat dacht je van muziek van Crystal Fighters, Avicii en CUT_ (nee, niet als scheldwoord bedoeld). Daarnaast is het weer Jordi FM zoals je gewend bent, want de headlines, De Radio Draait Door en je lekkerste playlist voor tijdens het eten zijn ook weer van de partij. En wat zegt Jordi daar nou? Jordi FM wordt nieuw? Vertel daar eens meer over...

Goedemiddaaghh. DriveTime is weer helemaal terug met een nieuwe editie van De Radio Draait Door, de headlines en nog veel meer!

Er wordt weinig over gezegd in de show, maar de middagshow heeft een nieuwe naam: DriveTime! Voor jou blijft het natuurlijk dezelfde middagshow, het laatste nieuws omlijst door de lekkerste muziek. In deze show hebben we het over alle 'feestdagen' die er zijn. Wist je dat het deze week de week tegen het vallen is? We kijken ook naar Twitter om te kijken wat zij van de ontknoping van Boer Zoekt Vrouw vinden. En dat is best hilarisch. Dat en meer begleid door hits van Nielson, Jebroer, Ed Sheeran en Clean Bandit!

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin