LUISTEREN VIA DE APP

Je hebt je telefoon altijd bij je. Dus waarom zou je er geen Jordi FM mee luisteren? Met de Listen2MyRadio app wordt dat wel heel eenvoudig. Met deze app heb je Jordi FM altijd bij je.

Systeemvereisten:

 • Een iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 8.0 of hoger.
 • Een Android apparaat met Android 4.0.3 of hoger.

Stappenplan iOS:

 1. Ga naar de App Store en zoek naar de app 'Listen2MyRadio'. Kies de app met deze naam en download de app (TIP: je kunt ook de QR-code onderaan deze pagina scannen).
 2. Open de app en klik op 'Sta toe' als de app vraagt of deze pushberichten mag versturen. Later wordt hierover meer uitgelegd.
 3. Er verschijnt een infoscherm. Swipe naar de laatste pagina en swipe opnieuw om dit venster weg te krijgen. Als het venster niet verdwijnt, sluit je de app geforceerd af en open je hem opnieuw.
 4. Je komt in het zoekscherm. Typ in het zoekscherm 'jordifm' in. Typ dit in zonder spaties en hoofdletters! Je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina van Jordi FM.
 5. Je bent nu bij de player van Jordi FM. Als de stream offline is, staat er 'Audio Stream Record' in het scherm. Dit betekent dat er een oude uitzending herhaald wordt. Onderaan wordt de player weergegeven. Hier kan je het volume aanpassen. Bovenaan staan de knoppen om dit radiostation te delen.
 6. Jordi FM is nu aan het streamen. Je kunt het scherm in stand-by zetten of ondertussen een andere app openen. Als je de stream wil stoppen, ga je weer terug naar de Listen2MyRadio app en druk je in de player op stop.
 7. De volgende keer is Jordi FM terug te vinden bij je favorieten. Dit menu roep je op door in de app rechtsbovenin op de vier vierkantjes te drukken. Hier zie je Jordi FM weer staan.

Stappenplan Android:

 1. Ga naar de Play Store en zoek naar de app 'Listen2MyRadio'. Kies de app met deze naam en download de app.
 2. Open de app.
 3. Er verschijnt een infoscherm. Swipe naar de laatste pagina en swipe opnieuw om naar het beginscherm te gaan. Als dit niet het geval is, sluit je de app geforceerd en open je hem opnieuw.
 4. Je komt in het zoekscherm. Typ in het zoekscherm 'jordifm' in. Typ dit in zonder spaties en hoofdletters! Je wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina van Jordi FM.
 5. Je bent nu bij de player van Jordi FM. Als de stream offline is, staat er 'Audio Stream Record' in het scherm. Dit betekent dat er een oude uitzending herhaald wordt. Onderaan wordt de player weergegeven. Hier kan je het volume aanpassen. Bovenaan staan de knoppen om dit radiostation te delen.
 6. Jordi FM is nu aan het streamen. Je kunt het scherm in stand-by zetten of ondertussen een andere app (zonder geluid) openen. Als je de stream wil stoppen, ga je weer terug naar de Listen2MyRadio app en druk je in de player op stop.
 7. De volgende keer is Jordi FM terug te vinden bij je favorieten. Dit menu roep je op door rechtsbovenin op de vier vierkantjes te drukken. Hier zie je Jordi FM weer staan.

Tip: Scan deze QR-code om de app te vinden.

Tip: Zet pushnotificaties aan om op te hoogte blijven van wanneer Jordi FM streamt. Standaard staat dit al aan. Je controleert of het aan staat door naar de settings te gaan (linksbovenin) en daar bij push notificaties te kijken. Zet allebei de schuiven aan. Je apparaat moet wel toestemming hebben om pushnotificaties van deze app weer te geven.

LET OP! Het gebruik van deze app over het mobiele netwerk kan kosten met zich meebrengen. Neem contact op met je provider voor alle informatie. Jordi FM is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel gemaakte kosten door het gebruik van deze app.

N.B.: Als de stream offline is, wordt de laatste stream herhaald. Je ziet dan 'Audio Stream Record' staan bij je player. Om gehele uitzendingen terug te luisteren, ga je naar gemist.jordifm.nl

N.B.: De app is alleen beschikbaar op Android en iOS. Om te luisteren via een Windows Phone gebruik je de standaard browser.

Veelgestelde vragen/oplossingen

De stream hapert of springt steeds uit: Probeer eerst te kijken of het aan de verbinding van je mobiele apparaat ligt. Het kan zijn dat deze een slechte draadloze verbinding heeft. Probeer te streamen via een WiFi netwerk. Als het probleem zich aanhoudt, neem dan zo snel mogelijk contact op met Jordi FM. 

De kwalteit van de stream is erg slecht: De muziek die je hoort bestaat voornamelijk uit bitrate. Hoe meer bitrate, des te hoger is de kwaliteit van de muziek. Bij Jordi FM bestaat de bitrate uit 256 kbp/s. Echter moet dit verdeeld worden over alle luisteraars die op dit moment luisteren. Hoe meer luisteraars, des te slechter de kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan luisteren, is de kwaliteit af en toe wat minder. Echter moet muziek normaal te beluisteren zijn. Is dit niet het geval, neem dan alsjeblieft contact op met Jordi FM.

Mijn app geeft de melding 'Kan radiostation niet afspelen': Je hebt het verkeerde station of je hebt geen goede internetverbinding. Ga dichter bij je router zitten of schakel over op het mobiele netwerk. Check ook of Jordi FM op dit moment aan het uitzenden is.

Ik kan Jordi FM niet vinden: Bij het eerste gebruik moet je Jordi FM eerst toevoegen aan de app. Dit doe je door 'jordifm' te typen in de zoekbalk. Typ dit zonder hoofdletters, punten of spaties.

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin