ZOMER

Het is zomer! Ook dit jaar word je zomer alleen maar beter met Jordi FM aan. Waarom? Check dit maar eens!

Jordi FM Festivalzomer

Dit jaar kunnen we helaas niet met z'n allen te genieten van livemuziek op een festival, dus brengt Jordi FM de festivalzomer van 2020 bij je thuis! In de reguliere uitzendingen draaien we lekker veel live-muziek van de tofste festivals. En in de speciale Jordi FM Festivalweek (13 t/m 17 juli) gaan we helemaal los, want dan zenden we elke dag een liveshow uit! 

Jordi FM Zomerhits

Ook dit jaar zenden we het natuurlijk weer uit: de zevende editie van de Jordi FM Zomerhits. Tijdens deze drie uur durende show hoor je de dertig grootste zomerhits op je radio, door jullie verzameld. Ook dit jaar kun je namelijk weer stemmen! Daarnaast zijn er weer vette prijzen te winnen. Zet 'm dus in je agenda: vrijdag 17 juli vanaf 12:00 uur!

Extra uitzendingen

Deze zomer is Jordi FM lekker vaak in de lucht. Tijdens deze uitzendingen geniet je natuurlijk van het laatste nieuws, inside information en de lekkerste (zomerse) muziek.  Bekijk het programmaschema om te kijken wanneer we on air zijn.

Zomertoppers

Weet je even niet meer op welke track je nou moet stemmen voor de Jordi FM Zomerhits? Geen paniek! In onze uitzendingen laten we je telkens een lekkere zomerknaller horen die de lijst van vorig jaar niet gehaald heeft. Help jij 'm om er dit jaar wel in te komen?