FESTIVALZOMER

Dit jaar kunnen we helaas niet met z'n allen te genieten van livemuziek op een festival, dus brengt Jordi FM de festivalzomer van 2020 bij je thuis! In de reguliere uitzendingen draaien we lekker veel live-muziek van de tofste festivals. En in de speciale Jordi FM Festivalweek (13 t/m 17 juli) gaan we helemaal los, want dan zenden we elke dag verschillende live-registraties van één festival uit!

IN DE SHOW

In de reguliere uitzendingen op Jordi FM hoor je natuurlijk lekker veel livemuziek, zoals je van ons gewend bent. Heb je zelf nog een live-uitvoering van een track die niet kan ontbreken? Laat het ons dan tijdens de show weten door een appje te sturen naar de studio.

JORDI FM FESTIVALWEEK

Tijdens de Jordi FM Festivalweek hoor je elke dag (maandag t/m vrijdag) een festival op je radio! We zenden elke dag live-registraties van een bepaald festival uit. Zo beleef je de festivalzomer van 2020 gewoon vanuit je woonkamer.

Line-up

Deze artiesten hoor je in de speciale festivalweek op Jordi FM.

MAANDAG: Rock Werchter

Als echte festival fan moet je eigenlijk ooit wel eens op Rock Werchter zijn geweest. In 2019 kwamen er ruim 90.000 bezoekers naar het festivalterrein in Werchter (in België). Op maandag 13 juli zenden we live-registraties uit van onder andere Mumford & Sons, The Killers, Arctic Monkeys en The Cure!

DINSDAG: Sziget

Sziget vindt elk jaar plaats in de hoofdstad van Hongarije: Boedapest. Het festival wordt elk jaar bezocht door meer dan 565.000 mensen. Zij krijgen verschillende live-optredens voorgeschoteld, verdeeld over 8 dagen en meer dan 60 podia. Op dinsdag 14 juli zenden we live-registraties uit van onder andere Macklemore & Ryan Lewis, Tom Odell, Bastille en Martin Garrix!

WOENSDAG: Lowlands

Lowlands vindt elk jaar plaats op het festivalterrein van Biddinghuizen. Elk jaar reizen er zo'n 60.000 mensen af naar het terrein om drie dagen lang te genieten van diverse live-optredens. Op dit moment is nog niet bekend welke live-registraties we uit mogen zenden.

DONDERDAG: Concert At Sea

Concert At Sea is binnen 15 jaar uitgegroeid tot een van de grootste festivals van Nederland. Elk jaar reizen zo'n 60.000 mensen af naar de Brouwersdam in Zeeland. Naast genieten van live-optredens, is het ook mogelijk om een dagje te relaxen op het strand of zwemmen in de zee. Natuurlijk wordt elke editie afgesloten met een concert van de organisatoren: BLØF! Op dit moment is nog niet bekend welke live-registraties we uit mogen zenden.

VRIJDAG: Pinkpop

Pinkpop vindt allang niet meer elk jaar met Pinksteren plaats, maar dat maakt de populariteit er niet minder om. In 2019 kwamen ruim 75.000 bezoekers naar Landgraaf om te genieten van diverse live-optredens. Daarom is het een mooie afsluiter voor onze Festivalweek! Op dit moment is nog niet bekend welke live-registraties we uit mogen zenden.

Programmering onder voorbehoud.