LUISTER LIVE

Download de app om op de hoogte te blijven van live-uitzendingen


Welkom bij Jordi FM! Via de link hierboven kun je luisteren naar het gezelligste radiostation van Nederland. Jordi FM staat voor nieuwe muziek en daar focussen we ons dan ook op. Maar we hebben ook een alternatief randje, wat betekent dat je niet alleen hoort wat je overal al hoort. Er komt vaak muziek voorbij die je nergens anders hoort of die je al heel lang niet hebt gehoord. Daarnaast draait het natuurlijk om jou! Laat weten wat je wil horen door een Request naar de studio te sturen. Hopelijk tot snel op Jordi FM!

Hoe kan ik luisteren naar Jordi FM?

Lees alle manieren om naar Jordi FM te luisteren.

Jordi FM
Jordi FM

Jordi FM is natuurlijk via internet te ontvangen, maar daar houdt het niet op. Via de Listen2MyRadio app voor iOS en Android heb je Jordi FM altijd bij je. Daarnaast ontvang je een melding als we live gaan. Handig toch?

Maar omdat je vooral radio luistert via apparatuur zoals een stereo-set of autoradio, zijn we ook daar te vinden. Zo kun je luisteren via Sonos, het draadloze muzieksysteem voor in huis. Ook zijn we te streamen naar een Chromecast (Audio) of een Apple TV. Keuze genoeg dus!

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin