GEMIST

GOENAVUND! Als we Peter R. De Vries even mogen citeren, tenminste. In deze dinsdagavond-uitzending (goed Scrabble woord, wel) hoor je onder andere muziek van Sofi Tukker, George Ezra, Reef en Twenty One Pilots. Daarnaast is het tijd voor je dagelijkse levenslesje waarin we het over Nirvana hebben en in de categorie wtf: muziek van Helene Fischer komt ook voorbij!

Wie heeft ooit gezegd dat je na Driekoningen mensen geen nieuwjaar meer mag wensen? Nou, wij zijn het daar in ieder geval niet mee eens! Want in deze eerste uitzending van 2019 willen we toch nog maar eens zeggen dat 2019 weer een topjaar gaat worden. Verder is er nieuwe muziek van RONDÉ, zijn wij zo ongeveer de enige die zich wél aan hun goede voornemens hebben gehouden en is het weer tijd voorrr... (tromgeroffel) een echte albumtrack! 

Wat was 2018 weer een mooi jaar. Ook op muzikaal gebied hebben we weer veel tracks mogen verwelkomen. Maar welke liedjes springen er nou echt bovenuit? Waar had iedereen het over dit jaar? Welke artiest heeft grenzen verlegd of zichzelf opnieuw uitgevonden? Je hoorde het allemaal in de Jordi FM Best of 2018 lijst. We zonden hem uit op vrijdag 28 december 2018 en gingen in vier uur van de nummer 40 naar de nummer 1, met daartussen nog een paar tracks die je niet hebt kunnen missen dit jaar.

Er is (nog) geen informatie beschikbaar voor deze uitzending.

De zondagmiddag brengt altijd een beetje ruimte voor dat nostalgische gevoel. Zeker met de eerste sneeuw van dit jaar is het tijd voor een lekker chille zondagmiddag met muziek van Madness, Madonna en BLØF. Verder laat ik je nieuwe Nederlandse muziek horen van een artiest die je normaal nooit op Jordi FM hoort. Blijf jij lekker zitten in je stoel, dan zorgen wij voor de muziek.

De eerste uitzending na 5 december betekent dat de kerstmuziek weer zijn intrede heeft gemaakt. Zo ook op Jordi FM, waar je muziek van Paul McCartney en SLADE voorbij hoort komen. Verder is er weer een nieuwe AndersTalige Plaat en Feel Good Plaat, omlijst door muziek van Panic! At The Disco, Thijs Boontjes en The Brahms.

Donderdagavond = studentenstapavond. We houden rekening met dronken studenten en draaien daarom weer lekker toegankelijke muziek, zodat het niet al te moeilijk voor ze wordt. Je hoort ook nog Doe Maar in navolging van een enquête (huh?) en ouderwets afspelen van CD blijkt ook nog te bestaan. Wij doen het in deze uitzending tenminste. Oh ja, je hoort ook nog een uiterst radio-onvriendelijk plaatje van Queen. Maar wij zouden Jordi FM niet zijn als we 'm gewoon in de avondshow droppen.

Tijd voor een avondshowtje op Jordi FM! In deze uitzending kan Jebroer eindelijk op de radio zonder al te veel ophef, hoor je een verschrikkelijk slechte plaat met een goede boodschap en ben ik eindelijk om: we draaien namelijk K-Pop!

Eindelijk weer tijd voor een ouderwets freakshowtje op Jordi FM. Mag ook wel, want de laatste uitzending was op 29 december. Om dat in te halen draaien we één uur lang (plus net ietsjes meer) muziek van Zanger Kafke, Snollebollekes, ABBA en U2. Oh ja, en een kerstliedje van Train draaide we ook nog. Chaos!

Zaterdagmiddag! Voor sommigen is het vakantie, maar de meeste mensen zijn nog gewoon hard aan het werk. Dan is een middagje in de zon met Jordi FM aan zeker welkom. In deze uitzending: inspiratieloze teksten van Bastille, het nieuwe album van Nielson en Kraantje Pappie en de nieuwe megahit van Silk City en Dua Lipa. Ook muziek van William, Jason Derulo, Mumford & Sons en BLØF komt voorbij. Die klusjes zijn weer zo voorbij.

Er is (nog) geen informatie beschikbaar voor deze uitzending.

Er is (nog) geen informatie beschikbaar voor deze uitzending.

Het moet niet gekker worden. Dag 5 dat Jordi FM on-air is en ook nog eens de eerste echte ochtendshow op Jordi FM! In KoffieMusic hoor je lekkere muziek voor het begin van je werkdag en voor tijdens je pauze. Die lekkere muziek wordt vandaag verzorgd door Razorlight, The Outfield, Fifth Harmony en Wulf. Ook onderzoeken we of Miss Montreal misschien plagiaat heeft gepleegd en hoor je eindelijk weer een nieuwe Keiharde Plaat. 

Het is even geleden dat je lekker kon lunchen met Jordi FM aan, dus hier zijn we weer! Met muziek van Kriss Kross Amsterdam, Alle Farben, Maroon 5 en Rudimental word je lunchpauze toch nog een stukje leuker. Daarnaast hebben we natuurlijk een nieuwe lunchtip van de dag en heeft de enige echte Rapper Sjors gereageerd op een oproep van meer dan een maand geleden. Dat was het wachten meer dan waard, toch?

Wat gaat de tijd toch snel. Het lijkt nog maar even geleden dat we deze zomer openden in Dit is Jordi, maar nu is hij alweer bijna voorbij. Gelukkig heb je nog een weekje tegoed in de zomer van Jordi FM en die week starten we met muziek van Clean Bandit, Calvin Harris, The Chainsmokers, ABBA en Troye Sivan. Ook de vertrouwde items zoals Failed Tracks en Twee van Een komen weer voorbij. Wat gaan we dat missen, he? Maar gelukkig kun je gewoon de app downloaden om op de hoogte te blijven van wanneer Jordi FM in de lucht is!


LET OP! De algemene voorwaarden van Jordi FM zijn van toepassing. Het is ten strengste verboden om (een gedeelte van) de uitzendingen van Jordi FM te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Jordi Verwoert. Deze uitzendingen mogen uitsluitend vertoond worden in huiselijke kring. Jordi FM stelt zich niet aansprakelijk voor schade verricht door een van de uitzendingen van Jordi FM. De uitzendingen van Jordi FM zijn prima geschikt om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Gebruik Jordi FM echter nooit om een belangrijke (financiële) keuze te nemen. Chantage is verboden. Bij schending van deze regels kan er een dwangsom in rekening gebracht worden. Tracking van de gemist-dienst gebeurt via Mixcloud. Jordi FM is niet aansprakelijk voor gegevens die worden gestuurd via Mixcloud.

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin