GEMIST

Het is weer een lekkere zomerse dag vandaag. En op deze zomerse dag wordt bekend dat 2018 officieel het jaar is met de meeste zomerse dagen ooit. Items zoals de Feel Good Plaat en een gloednieuwe editie van De Radio Draait Door passen dus helemaal bij dit weer. Verder hoor je nieuwe muziek van Jason Mraz en Diggy Dex, afgewisseld met toppers van Will And The People en Go Back To The Zoo.

He he, terug van vakantie dus meteen weer vlammen op de radio. Er is namelijk genoeg nieuwe muziek om aan je te laten horen. Wat dacht je van Matt Simons, Diggy Dex, Clean Bandit en Demi Lovato? Daartussen hoor je natuurlijk gewoon de vertrouwde nummers van City To City, Shawn Mendes en Disclosure. Verder is er weer een gloednieuwe editie van De Radio Draait Door en doen we een voorzichtige conclusie voor de zomerhit van dit jaar, oftewel de soundtrack van deze zomer.

Langzaam maar zeker gaat het normale leventje weer beginnen. Dat betekent dat de kinderen gewoon weer naar de sport moeten op zaterdag, dat de boodschappen op zaterdagochtend al gehaald moeten zijn en dat de tuin ook wel weer eens een opknapbeurt verdient. Om je daarbij te helpen, draaien we lekkere muziek van onder andere BLØF, Alan Walker, Cheat Codes, Nickelback en The Stills. Enne, oja. We hebben nog een speciale boodschap voor alle mensen die deze vakantie in Zoutelande verblijven.

Er is geen informatie beschikbaar voor deze uitzending.

Er is geen informatie beschikbaar voor deze uitzending.

Er is geen informatie beschikbaar voor deze uitzending.

Komt er een hittegolf aan? Daar lijkt het wel op, want de temperaturen blijven sowieso boven de 25 graden de komende week. Jordi FM past zich daarop aan door lekker zomerse muziek te draaien. Dat lekkere weer komt ook goed van pas bij alle festivals dit weekend. Concert At Sea, Down The Rabbit Hole, WISH Outdoor en ga zo maar door zijn erg blij met dit weer. Wij houden je dus alvast in de festivalstemming door muziek van Toploader, Tiësto, Kings of Leon en Roxette. Ook als je onderweg bent naar het concert van Ed Sheeran zit je bij Jordi FM helemaal goed. Zweten met de radio aan dus!

Ik zit in een WK poultje. Ja, inderdaad. Daarom hebben we het in de uitzending ook even over het WK van 2018, ook al speelt Nederland niet mee. Maar het belangrijkste is natuurlijk: Jordi FM is terug! Dat vieren we door alle nieuwe muziek te draaien die je in een maandje gemist hebt. Wat dacht je van Panic At The Disco, Guus Meeuwis, Selena Gomez en Kraantje Pappie? Maar ook The Kooks en Bright Eyes zijn van de partij. Dat is een lekkere afsluiter, zeg.

Ja, dit is even het laatste wat je van Jordi FM gaat horen, want onze DJ's hebben in juni helaas andere verplichtingen. Maar dat betekent niet dat we heel zielig gaan lopen doen. We gaan er met een knal uit! In deze uitzending hoor je natuurlijk een nieuwe De Radio Draait Door, de Feel Good Plaat en muziek van Nederlandse bodem in Live@JordiFM. Dat wordt allemaal omlijst door muziek van Sheppard, The Wombats en Clean Bandit. Oja, we gaan eruit met muziek van eigen bodem. #huiliehuilie

WEEKEND! Dat betekent dat de middagshow van Jordi FM eindelijk weer een keer uit je speakers knalt. Leuk, zul je denken. Maar wat betekent dat? Nou, dat betekent natuurlijk heel veel nieuwe muziek, de Feel Good plaat en ook De Radio Draait Door is van de partij. Daarnaast introduceren we iets nieuws op Jordi FM: de 100% berichtengarantie. Genoeg redenen om te luisteren dus.


LET OP! De algemene voorwaarden van Jordi FM zijn van toepassing. Het is ten strengste verboden om (een gedeelte van) de uitzendingen van Jordi FM te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Jordi Verwoert. Deze uitzendingen mogen uitsluitend vertoond worden in huiselijke kring. Jordi FM stelt zich niet aansprakelijk voor schade verricht door een van de uitzendingen van Jordi FM. De uitzendingen van Jordi FM zijn prima geschikt om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Gebruik Jordi FM echter nooit om een belangrijke (financiële) keuze te nemen. Chanteren is verboden. Bij schending van deze regels kan er een dwangsom in rekening gebracht worden. Tracking van de gemist-dienst gebeurt via Mixcloud. Jordi FM is niet aansprakelijk voor gegevens die worden gestuurd via Mixcloud.

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin