LUISTEREN VIA WINDOWS OF MAC

Jordi FM beluisteren via een Windows of Mac is de makkelijkste manier om naar Jordi FM te luisteren. Controleer van tevoren altijd of de stream online is. Dit doe je door op de site te kijken bij 'live'. Als deze stream offline is, is er geen mogelijkheid om te luisteren.

Systeemvereisten:

  • Een draadloze of vaste netwerkverbinding. Een vaste netwerkverbinding wordt aangeraden.
  • Een compatibele internetbrowser (bijv. Chrome of Safari)

Stappenplan:

  1. Ga naar live.jordifm.nl
  2. Klik op 'Luister live naar Jordi FM.'
  3. Je wordt doorgestuurd naar de stream en je kunt nu live luisteren. Veel luisterplezier!

LET OP! Als de stream offline is, wordt er een herhaling van de vorige stream herhaald. Deze is niet door te spoelen of te herhalen.

Veelgestelde vragen/oplossingen:

Er staat dat de stream offline of onvindbaar is: Dit betekent dat er geen uitzending is. Hou altijd Twitter, Instagram en deze site in de gaten voor de laatste informatie. Weet je zeker dat er een stream is, neem dan contact op met Jordi FM.

De stream hapert of springt steeds uit: Probeer eerst te kijken of het aan de verbinding van je computer ligt. Het kan zijn dat deze een slechte draadloze verbinding heeft. Sluit, wanneer mogelijk, de computer aan op een bekabelde netwerkverbinding. Als het probleem zich aanhoudt, neem dan zo snel mogelijk contact op met Jordi FM (contactjordifm@gmail.com). 

De kwaliteit van de stream is erg slecht: De muziek die je hoort bestaat voornamelijk uit bitrate. Hoe meer bitrate, des te hoger is de kwaliteit van de muziek. Bij Jordi FM bestaat de bitrate uit 256 kbp/s. Echter moet dit verdeeld worden over alle luisteraars die op dit moment luisteren. Hoe meer luisteraars, des te slechter de kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan luisteren, is de kwaliteit af en toe wat minder. Echter moet muziek normaal te beluisteren zijn. Is dit niet het geval, neem dan alsjeblieft contact op met Jordi FM (contactjordifm@gmail.com).

Ik hoor geen geluid: Jordi FM is in principe niet verantwoordelijk voor stiltes op de stream. Controleer of het volume aan staat en of het niet is gedempt. Verzeker je ervan dat er geen andere luidsprekers of koptelefoons zijn aangesloten die storen. Kijk bij de geluidsinstellingen (Windows: Configuratiescherm / Mac: Instellingen -> Geluid -> Uitvoer) of de juiste speakers zijn geselecteerd. Bekijk of je externe speakers niet zijn uitgeschakeld of zijn losgekoppeld. Bekijk ook of het geluid bij de stream open staat en niet is gemute. 

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin