WEEKENDJORDI

Het is eindelijk weekend. Tijd om te relaxen, zul je vast denken. Maar dat ene klusje moet toch nog gedaan worden en de keukenkast zit nog steeds los. Oja, je schoonmoeder is ook nog jarig dit weekend, hé? Jordi FM zorgt voor de perfecte soundtrack bij al deze klusjes, omlijst door items zoals 'Live @JordiFM' en de Feel Good Plaat.

Wat kun je verwachten?

  • Elk uur de NOS op 3
  • Elk halfuur het verkeer van de VID
  • Veel muziek voor je klusjes

Items in de show

  • Lunch Tracks
  • Opmerkelijk nieuws
  • Wat zit er op je broodje?
  • Live @JordiFM
  • Pitched Track

Alle uitzendingen

Extra lang weekend! Tijd dus voor WeekendJordi op je radio. We hebben het over hoe het is als je jarig bent met kerst, het nieuws dat je niet gemist moet hebben in 2017 en een record aantal pintransacties in een bepaalde tijd. Maar we kunnen er niet omheen draaien: het is ook de finaledag van 3FM Serious Request. Daarom staat het laatste uur helemaal in het teken van de goede doelen actie. Dat en hits van Guus Meeuwis, Hardwell, Lucas Hamming en Katy Perry maken het begin van je kerst helemaal goed!

Nog maar 9 dagen tot Kerstmis. Alleen maar kerstmuziek op Jordi FM dan? Zeker niet, want hits van David Guetta, Ed Sheeran en Justin Bieber komen allemaal voorbij. Verder hebben we het over de kerstborrel op je werk, opmerkelijk nieuws en de 3FM actie Serious Request. En, wat hoor ik daar nou? Is dat een officiële aankondiging voor een Jordi FM jaaroverzicht?

WEEKEND! En een nieuw programma is geboren: WeekendJordi. Je bent waarschijnlijk druk bezig met de klusjes en dan heb je helemaal geen zin in eindeloos gezwets. Gelukkig is daar Jordi FM met een lekkere dosis vol muziek. Wat dacht je van de nieuwe track van Miss Montreal, muziek van Swedish House Maffia en de Nederlandse inzending voor het Junior Eurovisie Songfestival? Dat, en heul veul items van Jordi FM, maken je zaterdagmiddag helemaal af.

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin