RECLAME OP DE WEBSITE

Zetten jullie eigenlijk reclame op de site?

Nee, wij posten geen reclame op de site. Alleen adverteerders die rechtstreeks contact opnemen met Jordi FM kunnen reclame op onze site tonen. Als Jordi FM advertenties gaat tonen, wordt dat ruimschoots van tevoren aangegeven. Jordi FM heeft niet als doel om geld te verdienen met zijn diensten.

Zetten jullie eigenlijk reclame op de stream?

Op de stream wordt inderdaad reclame getoond. De internetpagina van de stream is in handen van de streamingprovider en wordt dus ook beheerd en onderhouden door de streamingprovider. De reclames die worden getoond zijn dus ook onderdeel van de provider en de bedrijven hebben geen banden met Jordi FM. Door reclame te tonen zorgen we ervoor dat het luisteren naar de stream gratis blijft en goed blijft werken.

Zetten jullie eigenlijk reclame in de app?

In de app wordt inderdaad reclame getoond. De app is in handen van de provider en wordt dus ook beheerd en onderhouden door de streamingprovider. De reclames die worden getoond zijn dus ook onderdeel van de provider en de bedrijven hebben geen banden met Jordi FM. Door reclame te tonen zorgen we ervoor dat het luisteren naar de stream gratis blijft en goed blijft werken. De reclame mag echter het luisteren naar de stream niet hinderen. Is dit wel het geval, neem dan contact op met Jordi FM.

Verdienen jullie iets aan deze reclames?

Nee, onze streamingprovider regelt de adverteerders en zij ontvangen dus ook alle opbrengsten. Alle reclames die je ziet zijn onderdeel van Listen2MyRadio en Jordi FM heeft hier geen invloed op. We verdienen hier dus ook niks mee.

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin