RECLAME MAKEN OP JORDI FM

Van alle audio is radio nog steeds verreweg het populairst: 82% van alle audio-tijd wordt naar radio geluisterd. Het is een bijzonder effectief en krachtig medium om op te adverteren: hoog bereik, relatief goedkoop, lange luistertijden en snel inzetbaar.

Jordi FM staat voor jong, nieuw en alternatief. Luisteraars van Jordi FM hebben een actieve levensstijl en houden van muziek. Ze ontdekken graag nieuwe muziek en houden ook van een plaat die je niet overal hoort. Daarom is Jordi FM de beste plek om te adverteren: vlot, jong en representatief. We hebben een brede doelgroep, dus je advertentie valt altijd bij iemand in de smaak.

Daarnaast is er nog een voordeel om voor adverteren op Jordi FM te kiezen: we zijn erg goedkoop! Waar je bij vergelijkbare internet stations al snel boven de 100 euro uitkomt, ben je bij ons al voor een tientje klaar. 

Jordi FM helpt je graag om meer uit uw advertentie te halen. We denken mee over het tijdstip waarop de reclame wordt uitgezonden, de inhoud en het formaat. Zo krijg je altijd een topproduct in handen.

Reclame maken op Jordi FM

Reclame maken op Jordi FM is snel, makkelijk en goedkoop.

Basis

Uw reclame is in bepaalde reclameblokken te horen op Jordi FM. De maximale duur is 20 seconden.

€5,-

Basis+

Uw reclame is in bepaalde reclameblokken te horen op Jordi FM. De maximale duur is 40 seconden.

€7,50

Middel (meest gekozen)

U kunt zelf tijdvakken indelen waarin uw reclame te beluisteren is op Jordi FM. Uw reclame is maximaal 10 keer per dag te horen op Jordi FM. De maximale duur is 20 seconden.

€10,-

Middel+

U kunt zelf tijdvakken indelen waarin uw reclame te beluisteren is op Jordi FM. Uw reclame is maximaal 15 keer per dag te horen op Jordi FM. De maximale duur is 40 seconden.

€12,50

Professioneel

U kunt zelf tijdvakken indelen waarin uw reclame te horen is op Jordi FM. Het is mogelijk om een andere reclame tussen je reclames te plaatsen. Zo houdt u de luisteraar langer vast. Uw reclame is de hele dag te horen op Jordi FM. Jordi FM denkt mee over de plaatsing van uw reclame. De maximale duur is 30 seconden.

€15,-

Professioneel+

U kunt zelf tijdvakken indelen waarin uw reclame te horen is op Jordi FM. Het is mogelijk om een andere reclame tussen uw reclames te plaatsen. Zo houdt u de luisteraar langer vast. Jordi FM denkt mee over de plaatsing van uw reclame. De maximale duur is 60 seconden.

€17,50

Staat uw gewenste optie hier niet bij? We denken graag mee om uw reclame nog beter te maken.

Bestel uw zendtijd

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voorwaarden

 • Je reclame voldoet aan de richtlijnen van Jordi FM.
 • Je reclame is minimaal 128 kbp/s
 • Jordi FM is niet 24 uur per dag actief. Begin 2022 starten we met een 24 uur zender. Tot die tijd is je reclame alleen te horen als we live zijn. Elke maand staan er sowieso een paar uitzendingen gepland.
 • Je reclame is minimaal 10 keer per maand te horen op Jordi FM. Als dit minder is, krijg je gedeeltelijk je geld terug.
 • We zijn niet aansprakelijk voor reacties, vragen en klachten over je reclame.
 • Alle rechten blijven van jou, we zenden alleen de reclame uit.
 • Prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor een periode van één maand. 
 • Uw reclames worden pas uitgezonden als de betaling is ontvangen.
 • Verlengen kan altijd. Wanneer de betaling is ontvangen, gaat uw campagne op Jordi FM gewoon door.
 • Uw reclame eerder aanpassen? Vanaf het middel pakket is het mogelijk om verschillende reclames aan te leveren.
 • Voorwaarden zijn van toepassing.
© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin