LUISTEREN VIA INTERNETRADIO

Steeds meer mensen hebben een internetradio thuis staan. Zo'n internetradio kan van verschillende merken zijn, maar meestal is de werking min of meer hetzelfde. Een internetradio biedt veel mogelijkheden. Je hebt geen last van ruis en kunt vaak ook nog eens genieten van veel meer radiostations. En gelukkig is Jordi FM in de meeste gevallen ook gewoon te beluisteren via je internetradio!

LET OP! Om hackers voor te zijn, checken we regelmatig ons IP-adres op aanvallen van buitenaf en passen we hem zonodig aan. De link in je Sonos systeem is dan verouderd en je krijgt de melding 'Kan radiostation niet afspelen.' Check daarom regelmatig deze pagina en de Twitter van Jordi FM.

Systeemvereisten:

  • Een internetradio met ondersteuning om zelf internetradiostations toe te voegen. Bekijk de handleiding van je apparaat voor alle informatie.

Stappenplan:

  1. Check of je internetradio ondersteuning biedt om handmatig stations toe te voegen. Dit kun je vaak bekijken in de handleiding van je apparaat.
  2. Ga naar de instellingen van je apparaat en zoek naar de optie 'Radiostation toevoegen'. Deze optie kan anders geformuleerd worden afhankelijk van je apparaat.
  3. Voer de volgende url in: https://109.169.23.22:6900. Kopieer deze link niet, maar typ hem over. 
  4. Voer bij naam in 'Jordi FM'. Dit is de naam die in het menu komt te staan.
  5. Druk op OK. Jordi FM staat nu bij 'Mijn radiostations'. Door op nu afspelen te drukken wordt het radiostation afgespeeld.

LET OP! Het is niet mogelijk om de herhalingen die op de livestream te horen zijn af te spelen. Als de stream offline is, krijg je de melding 'Kan radiostation niet afspelen'.

Veelgestelde vragen/oplossingen:

Mijn controller geeft de melding 'Kan radiostation niet afspelen': Dit betekent dat er geen uitzending is. Hou altijd Twitter, Instagram en deze site in de gaten voor de laatste informatie. Weet je zeker dat er een stream is, neem dan contact op met Jordi FM. Het kan ook voorkomen dat de link niet goed is ingevoerd. Controleer de link goed op fouten.

De stream hapert of springt steeds uit: Probeer je internetradio zo dicht mogelijk bij de router te zetten. Gebruik de LAN-aansluiting als je apparaat over zo'n aansluiting beschikt.. Kijk ook of de link correct is ingevoerd. Als het probleem zich aanhoudt, neem dan zo snel mogelijk contact op met Jordi FM.

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin