Dit was Jordi FM zonder licht

11-07-2018 21:03

Dat was hem. Jordi heeft zojuist één uur blind gepresenteerd. Omdat een computer besturen een beetje lastig gaat zonder zicht, hebben we alle fragmenten in één draadje gestopt. Handig, he?

  1. 0:00. De blinddoek gaat op! En het gaat al meteen fout. De fader waar de uuropener onder te horen was, zat nog dicht. 12 seconden stilte dus. Even wennen dus.
  2. 1:57. Even het nieuws doornemen van vandaag. En dat moet natuurlijk helemaal uit het hoofd. Zo ontstaat fake news dus.
  3. 6:10. Tijd voor Twee van Een met vandaag opnieuw een Nederlandse artiest daarin. Vandaag hoor je namelijk Kraantje Pappie!
  4. 10:06. Tijd voor de verkeersinformatie. Maar, daarvoor heb ik helaas toch hulp nodig. De verkeersinformatie veranderd in tegenstelling tot het nieuws namelijk ZO snel, dat het ondoenlijk is om dat uit je hoofd te leren. Even geen fileinfo dan maar. En een intro volpraten als je eigenlijk niets meer te melden hebt is ook knap lastig.
  5. 12:20. Tijd voor het WK Voetbal! Maar zoals jullie weten, ben ik niet zo goed in voetbal. Ik kan je daarom niet zoveel vertellen vandaag. Enneh, als iemand de score van de wedstrijd Engeland-Kroatië even door kan geven zou dat heel fijn zijn.
  6. 16:58. Hij mag bijna af! Maar eerst nog even een overzichtje van wat er vandaag allemaal gebeurde.
  7. 21:19. Tuurlijk, het moest ergens fout gaan. Dan doen we dat maar aan het einde van het uur. Na het heerlijke Song 2 van Blur werd de luisteraar namelijk verrast door een stilte van zo'n 20 seconden. Maar: het grote moment is eindelijk daar. De blinddoek mag af!