Dit is (er) nieuw (aan de) Jordi FM Vijf Sterren Track

04-01-2019

In 't nieuwe jaar pakken we de keuze van de Jordi FM Vijf Sterren Track net effe anders aan. Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat de Vijf Sterren Track een nieuwe naam is voor de aloude alarmschijf op Jordi FM. Na een aantal weken zijn we erachter dat er bij een nieuwe naam, ook een nieuwe formule hoort!

ONDUIDELIJK

Op dit moment gaat de Vijf Sterren Track eigenlijk twee kanten op. Het is aan de ene kant een soort verlengde van de megahit, terwijl het aan de andere kant juist weer gloednieuwe muziek laat zien. Allemaal lastig en onduidelijk, toch? Nou, dan gaan we daar iets aan veranderen!

NIEUWE FORMULE

Vanaf 2019 is de Jordi FM Vijf Sterren Track bedoeld voor gloednieuwe muziek en nieuwe namen in de muziekscene. Wat bedoelen we met gloednieuwe muziek? De muziek die nog niet in de hitlijsten staat, maar volgens ons wel écht de moeite waard is vind je dus vanaf NU als de Vijf Sterren Track! Lekker, toch?

AFTRAPPER

De aftrapper voor deze nieuwe formule komt van een bekende naam. Vorig jaar bracht hij namelijk nog het album The Thrill Of It All uit. Sindsdien heeft Sam Smith niet stilgezeten. Eerder dit jaar kwam al de single Promises met Calvin Harris uit en nu is hij weer helemaal solo. Een lekker dramatische track, wat nog even kracht bij wordt gezet door de strijkers die er in het nummer zijn toegevoegd.

De allereerste Vijf Sterren Track met de nieuwe formule is voor Sam Smith. Met zijn 'Fire On Fire' hoor je 'm deze week lekker vaak op Jordi FM.

Tekst: Jordi FM

© 2021 Jordi FM. Alle rechten voorbehouden. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin