Dit is de nieuwe Jordi FM Vijf Sterren Track

23-11-2018 15:19

Na de boyband, girlband en soloartiesten zijn de duo's nu aan een opmars bezig. Vooral duo's bestaande uit een jongen en een meisje zijn populair. Onze eigen Suzan & Freek passen dus precies in dat beeld. Nu komen ze ook nog eens met zo'n lekker singer-songwriter nummer waar wij als Nederlanders zo goed in zijn.

MIDDELBARE SCHOOL

In deze track hoor je de liefde voor elkaar duidelijk terug. En dat is niet voor niets! Op de middelbare school waren Suzan & Freek namelijk al een setje. Ze beginnen kleinschalig in het muzieklokaal op school, maar groeien daarna langzaam door tot verschillende popzalen. Het hoogtepunt was nog lang niet bereikt, want anno 2018 kondigden ze zelfs een eigen clubtour aan.

COVERS

Suzan & Freek is al langere tijd een bekende speler op covergebied, maar grote kans dat je niet zomaar een paar nummers kan opnoemen van dit duo. De ruim driehonderdduizend streams op Spotify hebben ze dan ook vooral te danken aan covers van nummers zoals One Kiss (Calvin Harris en Dua Lipa), Hips Don't Lie (Shakira) en Don't Let Me Down (The Chainsmokers). Deze cover ging zelfs viral nadat The Chainsmokers een kort Facebookfilmpje deelden met de cover van Suzan & Freek daarin. Nederland is op alle vlakken van de muziek succesvol!

EIGEN MUZIEK

Na vele covers, optredens op Paaspop, Sziget en Concert At Sea én bovendien een eigen clubtour, vonden Suzan & Freek het tijd voor een eigen nummer. In 'Als Het Avond Is' brengen ze de liefde voor elkaar nog even lekker door je speakers. 

Deze week galmt de liefde lekker hard door je radio, want Suzan & Freek hebben de Jordi FM Vijf Sterren Track te pakken!

Tekst: Jordi FM // Foto: Emiel Muijderman