Dit is de nieuwe Jordi FM Vijf Sterren Track

04-10-2019 10:05

Tijd voor een nieuwe naam op je radio! De Britse singer-songwriter Freya Ridings weet met 'Castles' namelijk de Jordi FM Vijf Sterren Track te pakken. Deze week hoor je 'm dus extra vaak voorbijkomen!

SINGER SONGWRITER

Op haar zevende begint Freya met piano spelen en twee jaar later start ze met het schrijven van haar eerste liedjes. Haar eerste optreden is tijdens een schoolfeest en vanaf dan weet ze wat ze wil: muziek maken én laten horen.

Dat gaat haar goed af: met haar nummer 'Lost Without You' breekt ze door en verschillende tracks van de zangeres zijn terug te horen in tv series en films, waaronder Grey's Anatomy. Verder trad Freya al op tijdens een concert van James Blunt, was ze te gast bij een show van Hozier en, als kers op de taart, gaf ze een prachtig optreden op het Britse Glastonbury festival.

CASTLES

De zangeres heeft met 'Castles' één van de krachtigste break-up songs gemaakt die je in tijden hebt gehoord. Dus iedereen die met een gebroken hart dit leest... Zet deze track op en het komt wel weer goed!

Ze weet datgene wat na het beëindigen van een relatie gebeurt perfect te omschrijven: "And I hate that you're gone | And I hate that I don't wanna let go | And I hate that you think that I'm weak | 'Cause I don't wanna let you know | I'm gonna build castles | From the rubble of your love"

Deze week heeft Freya Ridings de Vijf Sterren Track te pakken!