Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

10-06-2018 17:23

Kraantje is lekker bezig. Hij scoorde eerder al een gigantische hit met 'Lil Craney' en nu dropt 'ie er rustig nog eentje achteraan: 'Liefde in de Lucht'. En dat doet 'ie niet alleen: niemand minder dan Joshua van Chef'Special is er ook in te horen. De twee mannen scoren hiermee de Jordi FM Megahit van deze week!

BEVRIJDINGSFESTIVAL

'Liefde in de Lucht' was er niet zomaar! Kraan had een opzetje voor het nummer en liet die horen aan zijn label en een mysterieuze grootheid uit de muziekindustrie, die bekend staat als 'Vogel'. Samen bedachten ze hoe vet het zou zijn als Joshua van Chef'Special mee zou doen. En dan ook nog eens in het Nederlands! Wie hem een beetje kent weet hoe bijzonder dat is, normaal gesproken krijg je dat Engels er écht niet uit bij Joshua.

Kraantje en de Cheffies kwamen elkaar tegen op het Bevrijdingsfestival in Zwolle toen Kraan de stoute sneakers aantrok en Joshua vroeg. Die was niet meteen enthousiast, maar na draaide het horen van het nummer helemaal bij! 

VERRASSING, DE MANNEN HEBBEN DE MEGAHIT!

Het nummer is een echte potentiële zomerhit. Daarom hebben we het nummer gekroond tot Jordi FM Megahit, zo hoor je 'm komende week lekker vaak op de radio. 

Deze week hangt er veel Liefde in de Lucht, want Kraantje Pappie en Joshua Nolet hebben de Jordi FM Megahit te pakken!

Tekst: NPO 3FM