Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

31-05-2018 12:41

Langzaam maar zeker komt het WK van 2018 steeds dichterbij. Nederland doet natuurlijk niet mee, maar in andere landen komt alle gekte al aardig op gang. Daar hoort natuurlijk ook het WK-lied van dit jaar bij. Dit jaar is de eer aan Nicky Jam: samen met Will Smith en Era Istrefi maakt hij het nummer dat de voetballers er dit jaar doorheen moet gaan trekken: Live It Up

NICKY JAM

Meneer Jam is lekker bezig dit jaar. Naast diverse remixes bracht hij dit jaar nog een nummer uit: X. Dit nummer ging zo lekker en stond uiteindelijk in de top 10 van verschillende hitlijsten. Je kunt hem ook kennen van zijn populairste nummer, uit 2016 alweer. Met El Perdon bracht hij een zomers nummer in het muzieklandschap.

WK SONGS

Nicki Jam is niet de eerste die een lied maakt voor het WK: het is inmiddels traditie dat er bij elk WK of EK een speciaal nummer is. Dit liedje wordt dan onder andere op TV gebruikt. Wat dacht je bijvoorbeeld van 'This One's For You' bij het EK van 2016 of 'We Are One' bij het WK van 2014. Shakira met 'Waka Waka' is waarschijnlijk het bekendste nummer van het voetbalfestijn.

Dit jaar is de eer dus aan Nicki Jam en Will Smith. Ze maken volgens ons zo'n goed nummer dat je hem deze week lekker vaak voorbij hoort komen op Jordi FM. Live It Up is deze week namelijk de megahit!

Tekst: Jordi FM