Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

05-06-2020 15:19

Ooit waren de Jonas Brothers vooral bekend vanwege de gitaren die in hun nummers prominent aanwezig waren. Na een 'kleine' pauze van een paar jaar zijn ze een compleet nieuwe weg ingeslagen, en dat blijkt de juiste te zijn.

NIEUWE START

Nadat de Amerikaanse band in 2019 'Sucker' uitbracht, ging het ze al meteen voor de wind. Een paar maanden later scoorden ze met 'Only Human' ook al een grote hit en tegenwoordig doen ze 't nog steeds erg lekker met 'What A Man Gotta Do'.

SINGLES

De Jonas Brothers houden niet van half werk en dus brachten ze afgelopen week niet één, maar twee nummers uit. 'X' en '5 More Minutes' komen uit op een bundel met de titel 'XV'. Op 'X' is, naast Kevin, Joe en Nick, ook de Colombiaanse zangeres KAROL G te horen. Samen met haar traden ze op 19 mei op tijdens de finale van de Amerikaanse versie van The Voice, om daar de nieuwe single ter gehore te brengen.

En ook 'What A Man Gotta Do' is in een paar maanden tijd een van de grootste hits van de broers geworden. Met een humoristische clip, doorspekt met cinematografische verwijzingen en een liedje dat wereldwijd op repeat ging, zette het drietal in januari al de toon voor hun aankomende zesde album.

ALBUM

Deze twee nieuwe singles zijn een voorproefje voor het aankomende album, dat stiekem alweer het zesde album van de band wordt. Waarschijnlijk horen we daar eind van het jaar meer van.

Deze week klinken er zomerse klanken door je radio, want de nieuwe single van Jonas Brothers en Karol G is de nieuwe Jordi FM Megahit!

Check alle tracks die we op dit moment op Jordi FM draaien in onze Now Playing lijst!