Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

17-01-2020 14:49

Kerst is altijd de perfecte tijd van het jaar voor emotionele reclames. Op de een of andere manier blijken mensen daar op de hele wereld gevoelig voor te zijn. Kerst is net voorbij, maar Snelle weet met z'n nieuwe track 'Smoorverliefd' ook een bepaalde emotie los te trekken.

SNELLE

Na een topjaar voor Lars Bos (officiële naam van Snelle) in 2019 kon dit jaar eigenlijk niet beter beginnen. Vorig jaar brak 'ie pas echt door met 'Reünie,' maar ook 'Plankgas' en 'Lippenstift' zijn tracks die we niet snel zullen vergeten. Nu brengt 'ie, amper twee weken na nieuwjaar, alweer een ijzersterke track uit: Smoorverliefd.

APPEN OP DE FIETS

'Smoorverliefd' is een lekker zoetsappig liedje over een jongen en meisje die verliefd op elkaar zijn. De achterliggende boodschap is echter iets treuriger. In samenwerking met Interpolis vraagt Snelle hiermee aandacht voor de gevaren van appen op de fiets. Hij sprak daarvoor onder andere met slachtoffers van zo'n soort ongeluk dat veroorzaakt werd door appen op de fiets.

VIDEOCLIP

Die boodschap wordt pas echt goed duidelijk als je de clip bij dit liedje bekijkt. In de clip zien we een jongen en een meisje die verliefd op elkaar zijn. De clip is lekker romantisch en er lijkt in eerste instantie niets aan de hand. De jongen gaat dan ook nietsvermoedend al append over de weg. Aan het einde van de track wordt de liefde echter abrupt verpest doordat de jongen wordt aangereden door een auto. Eigenlijk wordt de boodschap pas na het kijken van de videoclip pijnlijk duidelijk.

Met ruim 500.000 streams per dag en bijna 3 miljoen views op Youtube heeft Snelle weer een monsterhit in handen. Deze week hoor je 'm daarom ook lekker vaak op Jordi FM, want hij heeft de megahit te pakken!

Tekst: Jordi FM