Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

01-11-2019 13:01

Dua Lipa is in een korte tijd een van de bekendste zangeressen van de wereld geworden. Eerder mocht ze al samenwerkingen met Martin Garrix, Calvin Harris en Mark Ronson op haar naam schrijven, maar met haar solo-carrière gaat 't ook best prima. Dat bewijst deze nieuwe single maar weer: 'Don't Start Now' is deze week de Jordi FM Megahit!

SOLO

Het is natuurlijk niet zo dat Dua Lipa haar successen alleen maar te danken heeft aan samenwerkingen. 'Be The One', de single waarmee ze doorbrak, heeft ze nota bene solo gemaakt én gezongen. Ook 'New Rules', 'IDGAF' en 'Homesick' worden allemaal compleet volgezongen door de warme stem van Dua Lipa. 

DON'T START NOW

Begin dit jaar kwam ze ook nog met een solo-track: 'Swan Song', die zelfs nog het predikaat Jordi FM Megahit heeft gekregen. Nu probeert ze 't dus opnieuw met 'Don't Start Now', een lekkere dansbare track met daarin een grote boodschap naar haar ex. Hoe je dat makkelijk kan herkennen? Aan deze lines bijvoorbeeld: Don't start caring about me now / I'm not where you left me at all, so". Soms kan Dua Lipa ook best wel hard zijn!

Deze week is 'Don't Start Now' van Dua Lipa de Jordi FM Megahit.

Check alle nieuwe tracks in onze Now Playing lijst.