Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

25-10-2019 14:09

Het was er weer een: zo'n momentje waarvan je blijft herinneren waar je was toen je het nieuws zag of hoorde. Op zaterdag 18 mei 2019 won Duncan Laurence met zijn 'Arcade' het Eurovisie Songfestival van 2019. Het was daarom slechts 'n kwestie van tijd totdat er een nieuwe single uitkwam, en nu is 't zover: deze week is 'Love Don't Hate It' de Jordi FM Megahit!

EENDAGSVLIEG

De druk ligt misschien nog hoger dan bij 'Arcade', want heel Europa ligt bovenop nieuw werk van Duncan Laurence. Er zijn genoeg voorbeelden van artiesten waar we na één succesvolle single niets meer van horen. Wat dacht je van Daniel Powter en Loreen? Maar ook als we iets verder in de tijd teruggaan zijn er genoeg voorbeelden te noemen: Europe, Vanessa Carlton, Los Del Rio, American Authors; allemaal hadden ze één succesvolle single en daarna hebben we nooit meer iets van ze gehoord. 

OVERVALLEN

Goed, we weten dus dat Duncan wel iets te bewijzen heeft met deze single. Als we al die feitjes even aan de kant schoppen, blijft er een prachtige liefdesboodschap over. In het nummer roept een door liefde overvallen Duncan de twijfelende 'ander' op om in het onbekende en enge diepe te duiken en zijn liefde te beantwoorden. En dat past ook nog eens goed bij het thema van het songfestival van volgend jaar: Open Up!

Hij heeft nog maar twee tracks, maar 'Love Don't Hate It' is nu al 'n echte Duncan-klassieker. Daarom heeft 'ie deze week de megahit te pakken!

Check alle tracks die je nu op Jordi FM hoort in onze Now-Playing lijst!