Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

13-09-2019 14:39

Langzaam maar zeker gaan we weer richting de donkere en natte dagen. Gaan artiesten dan alleen nog maar deprimerende tracks uitbrengen? Nee, zeker niet! Kraantje Pappie komt deze week met 'n lekkere nazomertrack en die is zó goed, dat je 'm deze hele week als Jordi FM Megahit hoort.

ZOMERLIEFDE

Een heerlijk lied over de fijne zomerse momentjes die je wil delen met iemand zeer speciaal, want zoals Kraantje zingt: "Schat wat is het waard, als ik dit niet deel met jou?". Er is ook een videoclip uitgebracht en na het zien hiervan wil je nog maar één ding: terug naar de zomer. In de clip zijn verschillende 'vallende sterren' gezien zoals Maan, Johnny de Mol en Iris Enthoven. 

ALLEEN

Kraantje heeft veel samenwerkingen achter de rug. Na het immens populaire Moment samen met Kris Kross en Tabitha, Last Man Standing met Yung Felix en DRUP met Bizzey en Jonna Fraser, doet 'ie nu weer eens een track alleen. Het resultaat is opnieuw weer een lekkere catchy plaat in de stijl van Liefde In De Lucht. Lekker bezig, Crane!

Deze week is 'Vallende Sterren' van Kraantje Pappie de Jordi FM Megahit!

Er is weer een nieuwe lading tracks aangekomen! Alle liedjes die je hoort op Jordi FM, vind je in onze Now Playing lijst.