Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

01-12-2018 12:53

Los Unidades? Wie 's dat dan? Misschien zegt het je meer als we hier een nieuwe plaat van megaband Coldplay te pakken hebben. Hoe we dat weten? Het warme stemgeluid van voorman Chris Martin galmt ook over deze track heen. Los Unidades blijkt dus een nieuwe naam voor Coldplay te worden. Gaan ze dan back to basics? Nee, zeker niet.

SAMENWERKING

Voor deze track hebben de mannen van Los Unidades en Pharrell Williams de handen ineen geslagen. 'E-Lo' is onderdeel van de Global Citizen EP. Dit is een samenwerking tussen Internationale belangenorganisatie Global Citizen en platenlaber Parlophone. In de fijne elektronische track komt vooral zanger Chris Martin veel aan bod. Je komt helemaal in de chillmodus met de nieuwe track!

NIET DE MINSTEN

Op de ep die op vrijdag 30 november 2018 verscheen, hoor je naast Los Unidades en Pharrell ook Stormzy, David Guetta, Stargate, Cassper Nyovest, Wizkid, Tiwa Savage en vele anderen. 

Deze week klinkt Coldplay, excuus *Los Unidares*, lekker vaak door je speakers. Ze hebben namelijk de Jordi FM Megahit te pakken!