Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

15-09-2018 14:43

Onze eigen Martin Garrix is niet meer weg te denken uit deze wereld. Ooit, in een grijs, grijs verleden, brak 'ie door met z'n hit Animals, maar inmiddels kent de hele wereld 'onze' DJ. Door samenwerkingen met onder andere Dua Lipa, Troye Sivan, David Guetta en Bebe Rexha is hij inmiddels de grootste DJ van Nederland. Deze zomer voegt hij daar nog een nieuwe samenwerking aan toe: samen met Bonn komt 'ie met High On Life.

ALLEEN MAAR HITS

There For You, In The Name of Love, Animals, Scared To Be Lonely, Like I Do: allemaal nummers van Martin Garrix. De Nederlandse DJ, die eigenlijk Martijn Garritsen heet, brak in 2013 door met zijn dance plaat Animals. Die plaat was zo'n enorm succes dat hij nog geen jaar later zijn eigen platencontract kon tekenen bij Spinnin' Records, het label van onder andere David Guetta en Afrojack.

PRIJS NA PRIJS

Was dat 't dan? Nee, zeker niet. Na de monsterhit die hij in 2013 neerzette werd Martin Garrix opeens wereldwijd bekend. Clubs van over de hele wereld betaalden miljoenen voor een klein optreden van Garrix. Dat succes moet zich natuurlijk ergens in uitten: in 2016 stootte Martin Garrix landgenoot Hardwell van de troon bij de DJ Mag Top 100. Inmiddels staat 'ie nog steeds eerste.

GEMAAKT VOOR FESTIVALS

In de track samen met Bonn hoor je een sound die op 'n festival niet zou misstaan. Laat 't nou toeval zijn dat Martin Garrix deze plaat releasde op Tomorrowland! Het was de laatste song van zijn performance op het grote festival in België. De dag daarop, 30 juli 2018, was 't nummer overal te streamen.

De nazomer is AAN met deze lekkere track van Martin Garrix & Bonn. High on Life is deze week de Jordi FM Megahit en je hoort 'm dus lekker vaak op Jordi FM!

Tekst: Jordi FM