Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

31-08-2018 12:00

Calvin Harris is lekker on the roll. Hij brengt de ene na de andere track uit met grote sterren. Nu is het de beurt aan de Britse zanger Sam Smith. Samen komen ze in de zomer van 2018 op de proppen met 'Promises', including fijne beat en chille summer vibes.

Calvin Harris doet goede zaken dit jaar. Nadat zijn samenwerking met Dua Lipa in vrijwel elk land de hoogste positie behaalde in de hitlijsten, probeert hij het dit keer opnieuw. En dat doet 'ie zeker niet met de minste artiesten. Dit keer is het namelijk de beurt aan Sam Smith.

Een nieuwe samenwerking, dus nieuwe kansen. Calvin Harris blijft het toch een beetje over dezelfde boeg gooien. In de videoclip zijn dezelfde nostalgische beelden te zien zoals bij Dua Lipa en ook de beat is herkenbaar. Toch gaat ook mister Harris met de tijd mee, want dit liedje is wat minder zomers dan One Kiss. Is dat een probleem? Zeker niet.

Deze week heeft Calvin Harris het opnieuw goed voor elkaar. Zijn nieuwe track samen met Sam Smith is namelijk de Jordi FM Megahit.