Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

12-08-2018 11:49

Martin Garrix is al weer toe aan zijn dertiende hit. Na samenwerkingen met onder andere Bebe Rexha, Troye Sivan en Dua Lipa probeert hij het dit keer samen met Khalid. Hij probeert ook meteen een nieuwe sound uit bij dit nummer. Ocean zou zomaar eens de zomerhit van dit jaar kunnen worden.

DE ENE NA DE ANDERE

Martin Garrix heeft inmiddels geen introductie meer nodig. De ene hit volgt de andere op: met 'Like I Do' verdwijnt de Nederlandse dj deze week uit de Mega Top 50, maar met 'Ocean' komt hij al weer binnen. Martin Garrix breekt in de zomer van 2013 door met 'Animals'. Het nummer wordt in verschillende Europese landen een hit. Het nummer komt in november 2013 binnen op nummer 1 in de Britse hitparade. Daarmee is Martin Garrix de jongste Nederlander ooit die op nummer 1 heeft gestaan in Groot-Brittannië.

HULP VAN KHALID

Laat het maar geen ongeluksgetal zijn, want het is wel al zijn dertiende notering. Aan zijn zijde heeft Martin deze keer de Amerikaanse zanger Khalid Robinson, die zijn zesde hit scoort. Khalid is een jonge zanger uit El Paso, Texas. Hij bracht eerder nummers uit als 'Coaster' en 'Saved', maar bij zijn nummer 'Location' ontplofte zijn Mega Top 50-carrière.

Deze week is het zomerse Ocean van Martin Garrix en Khalid de Jordi FM Megahit.

Tekst: NPO 3FM / Jordi FM