Dit is de nieuwe Jordi FM Megahit

21-07-2018 16:23

Vorig jaar sloeg hij even een keertje over, maar dit jaar is 'ie weer terug met een nieuwe zomerknaller: Alvaro Soler gaat voor de vakantie-hit van 2018! Met 'La Cintura', wat 'de taille' betekent, probeert hij de soundtrack van jouw zomer te worden.

DERDE ZOMERHIT

Alvaro Soler doet het meteen goed dit jaar. Hij komt namelijk binnen op plaats 17. Met die hoge binnenkomst staat Alvaro Soler direct al bijna net zo hoog als zijn vorige twee zomerhits. 'El Mismo Sol' bereikte drie jaar terug plaats 14 en 'Sofia' kwam twee jaar geleden tot 13. Met 'La Cintura' scoort onze man uit Barcelona zijn derde internationale hit.

NUMMER 1-HIT IN... SLOVENIË!

Opvallend genoeg heeft Soler buiten de Spaanse landgrenzen meer succes dan daarbinnen. In Spanje heeft Alvaro nog nooit een nummer 1-hit gescoord, maar in Polen is hij immens populair en heeft hij al vier charttoppers op zijn naam staan, terwijl 'La Cintura' daar ook hard op weg is naar plaats 1. Een paar kilometer verderop is dat al wel gelukt: 'La Cintura' staat al op nummer 1 in Slovenië.

Deze week is Alvaro Soler in ieder geval de soundtrack van de zomer op Jordi FM, want 'La Cintura' is gebombardeerd tot megahit!

Tekst: NPO 3FM