Dit is de nieuwe Jordi FM Alarmschijf

10-06-2018 17:14

Het jaar is net iets meer dan vijf maanden onderweg, maar Post Malone heeft er al drie hits opzitten. Ditmaal werkt hij samen met niemand minder dan onze eigen Tiësto. Samen met Dzeko en Preme scoren ze met 'Jackie Chan' de Jordi FM Alarmschijf.

'JACKIE CHAN'

Vorige week nog kwam Tiësto binnen in de Top 40 met 'Stay'. Die titel doet hij eer aan, want deze week blijft hij in de Top 40 staan. Iets hoger staat er echter alweer een nieuwe track met de rapper genoteerd. Op 'Jackie Chan' mag hij een woordje meerappen op de nieuwe track van onze eigen Tiësto.

TWEE DOZIJN

De Bredase dj maakt met zijn nieuwe single zijn tweede dozijn hits vol. Zijn gloriedagen had ie al weer een tijdje terug, tussen 2003 en 2007, toen zeven achtereenvolgende singles bij de bovenste elf van de Mega Top 50 terechtkwamen, waaronder zijn enige nummer 1-hit 'Traffic'. Naast dat tweetal horen we ook de Canadese rapper Preme en de Kroaat Dzeko op 'Jackie Chan'. Een internationaal gezelschap dus

Tiësto is lekker bezig met zijn nieuwe tracks. Deze week wordt hij daar nog eens extra voor beloond, want 'Jackie Chan' is de Jordi FM Alarmschijf!

Tekst: NPO 3FM / Jordi FM