Dit is de nieuwe Jordi FM Alarmschijf

25-05-2018 16:11

Dat was nog eens een comeback vorig jaar! Daddy Yankee had twaalf jaar nodig om voor zijn hit 'Gasolina' uit 2005 een opvolger te produceren, maar toen die er eindelijk was groeide dat meteen uit tot een van de grootste hits aller tijden. En dat succes krijgt ook nog eens een vervolg!

Met 'Despacito' stond Daddy Yankee samen met Luis Fonsi (en Justin Bieber op de remix) maar liefst zestien weken op 1 in de Mega Top 50. Met 'Dura' heeft de zanger uit Puerto Rico, die eigenlijk Ramón Rodríguez heet, al weer snel een nieuwe hit te pakken.

SPAANSTALIG ZUID-AMERIKA

Alhoewel, de track is al een paar maanden uit en heeft sinds die tijd al op 1 gestaan in Spanje, Peru, Bolivia, Paraguay, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Nicaragua, Honduras en de Dominicaanse Republiek. In de rest van Spaanstalig Zuid-Amerika leverde 'Dura' hem bovendien een top 10-hit op. Nu eens kijken of Daddy Yankee met deze hit ook in Nederland voet aan de grond kan krijgen.

Deze week hoor je de zomerhit van 2018 lekker vaak op Jordi FM. Daddy Yankee met Dura is namelijk de Jordi FM Alarmschijf!

Tekst: NPO 3FM