Dit is de nieuwe Jordi FM Alarmschijf

04-05-2018 14:12

He's back! Jett Rebel bracht vrijdag 9 maart een nieuwe single uit. In de bonte video neemt hij ons mee naar New York, Los Angeles en zijn eigen badkuip. En verklaart hij de liefde aan zijn opblaaspop met getuite lipjes, genaamd Amy.

WHO THE FUCK IS AMY?

"Amy is een lekker ding!" lachte Jett Rebel aan tafel bij De Wereld Draait Door. "Ja, ze bestaat echt." Maar wie het precies is, laat hij niet los. En dat maakt ook helemaal niet uit, because it's all about the music!

DUITSLAND

Jett Rebel laat weten dat er een hele bak aan muziek klaarligt. Of 'Amy' onderdeel is van een album dat eraan zit te komen, laat hij helaas ook niet los. Wat we wél weten is dat hij ondertussen onze oosterburen aan het veroveren is. "We hebben een eerste tour gedaan in Duitsland en er komen allemaal festivals aan."

ZELF GEREGISSEERDE VIDEO

De videoclip voor Jett Rebel regisseerde hij helemaal zelf, en dat was een behoorlijke klus. "My first selfmade video, maybe my last also, so much work! Hope you love it!" schreef hij in een post op Instagram, die hij inmiddels verwijderd heeft. 

Deze week is Jett Rebel met zijn liefdesliedje Amy de Jordi FM Alarmschijf en daarom hoor je hem lekker vaak voorbij komen op Jordi FM.

Tekst: NPO 3FM