Dit is de nieuwe Jordi FM Alarmschijf

28-03-2018 20:36

Kraantje Pappie is, na het enorme succes met Bizzey, ook solo weer terug. Binnenkort komt zijn nieuwe album uit en dit is alvast een voorproefje. Dat moet dus zeker een goed album gaan worden!

De rapper uit Groningen is op dit moment niet van de radio te slaan. Samen met Bizzey scoorden ze monsterhit 'Ja', maar stiekem is iedereen ook heel blij om hem solo terug te zien. 'Lil Craney' is de eerste single voor het album Daddy dat binnenkort uitkomt. 

DADDY

De beste man heet Kraantje Pappie, zijn nieuwe album Daddy en de eerste single 'Lil Craney'. Is hij ons iets vergeten te vertellen? Hij vertelt dat het nog niet het geval is: "Haha! Ik ben nog steeds aan het oefenen en trainen, ik denk dat ik straks wel mooie kinderen ga maken. Het hele spel heb ik goed onder de knie! Maar nee, ik heb nog geen nieuws voor je..."

LIEFDE VOOR POPPODIA

Kraantje is bijna niet van het podium af te slaan. Hij is net klaar met een tour, maar heeft de volgende alweer aangekondigd! "Ik voel me het meest thuis in een poppodium, deze mensen hebben bewust gekozen voor een avondje Kraan. De liefde die je dan krijgt en hoe je de avond met elkaar deelt is echt uniek. Ik vind dat echt heel tof."

Kraantje Pappie met Lil Craney is deze week de Jordi FM Alarmschijf en daarom hoor je hem vaak voorbij komen op Jordi FM!

Tekst: NPO 3FM